Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Tényleg annyira hatékony vagy csak túl van hypeolva?

Tényleg annyira hatékony vagy csak túl van hypeolva?

Minden, amit tudni kell a Skin Booster-ről

Egészen biztosan találkoztál már mindenféle ígérettel a legkülönfélébb termékek oldalain és hirdetéseiben, miszerint skinboosterként a legjobb, legcsodásabb, “ilyen még sosem volt” és hasonló jelzőkkel illetett hatást várhatsz tőlük. Nos, járjuk körbe a témát alaposan és a cikk végén pedig dönts majd Te magad.

Mindenekelőtt tisztázzuk mit is hívnak skinboosternek? Ez egy konkrét termék vagy módszer? Nos, egyik sem. Ez a gyűjtő fogalom azt jelenti, hogy a bőrt megújító, textúráját és rugalmasságát javító, tápláló, hidratáló kezelésről van szó. Tény, hogy az eljárás valóban fantasztikus eredményekkel szolgál, TÉNYLEG sok-sok évvel megfiatalítja a bőrt és ragyogóvá teszi azt, de korántsem mindegy, hogy hogyan, milyen anyaggal, illetve termékkel végzik a kezelést.

A skinbooster anyagokat injektálással juttatják a bőrbe, hogy a mélyebb rétegekben indítsa el azokat a folyamatokat, amik teljesen megújítják a bőr szerkezetét, Felületes kenegetéssel nem tudnánk bevinni kellően ezeket az anyagokat. Ezért az orvos vagy orvos-esztétikai szakember vékony tű segítségével juttatja be adott területekre az anyagot.

Nagyon fontos tudnod, hogy mivel az arcod szúrják meg, ezt SOSE ENGEDD kozmetikusnak, csak mert a barátnőd azt mondta, hogy tök ügyes. Az arcodban futó erek és idegek sértetlensége alapos hozzáértést és anatómiai tudást igényel, ezért fordulj szakemberhez. Hidd el, ezzel nem szabad játszanod, mert maradandó hibát is véthet, aki nem orvos. 
Az eljárás előtt a kezelt területet érzéstelenítő krémmel kenik be, ami általában lidocain kenőcs, hogy a tűszúrások a lehető legkevesebb kellemetlenséget jelentsék és fájdalom helyett inkább hasonlítson egy apró, csípős szúnyog ide-oda ugrálásához. Fontos, hogyha érzékeny vagy a lidocain hatóanyagra, akkor azt előre jelezd, mert ebben az esetben lidocain-mentes kenőcsöt fogsz kapni.

A klinikánkon megforduló és visszatérő pácienseink egyik kedvenc skinbooster kezelése a Bio Nutri Lift, így a hatóanyagokat ezen keresztül mutatjuk be Neked.
Általánosságban a skinbooster kezelések hatóanyagai között megtalálható a hialuronsav, mely a szuperfegyverünk a bőr hidratáltsága érdekében. Ez a molekula rendkívüli vízmegkötő képességű, így minél több van jelen belőle a bőrödben, annál több vizet fog megkötni és ezáltal telt, feszes, hidratált bőröd lesz. Sajnálatos hír, hogy az életkor előrehaladtával csökken a mennyisége a szervezetben, akárcsak intenzív sport vagy stressz alatt is, ezért kulcsfontosságú a pótlása. A másik fontos hatóanyagcsoport a vitaminok. Számtalan biokémiai folyamatban vesznek részt a bőrsejtek életében, így a hiányuk elégtelen sejtműködéshez vezet. Tudtad, hogy egy sejt belsejében percenként több ezer biokémiai folyamat zajlik le? Ezekhez elengedhetetlenek a vitaminok és az ásványi anyagok, melyeket minden jóravaló skinbooster termék tartalmaz. Éppúgy, mint aminosavakat és nukleinsavakat. Ezek a komplex fehérjék alkotóelemei és biorevitalizációt segítik elsősorban és az új bőrsejtek felépítését. Ezeket a komponenseket mind tartalmazza a BioNutriLift kezelésünknél használt NCTF 135 HA+ termék, mely hialuronsavból például nem keresztkötött hialuronsavat tartalmaz, aminek a vízmegkötő hatása kiemelkedő.

Az NCTF, mint skinbooster akkor a leghatékonyabb, hogyha kombináljuk például keresztkötött hialuronsavval, mert míg az NCTF a bőrmegújításért és biostimulációért felel, addig a Fillmed Art Filler Fine Lines az arcbőr emelő hatásért keresztkötött hialuronsav tartalmának köszönhetően.
Mi ezért használjuk ezt a kombinációt szívesen skinboosterként. 

Bátran kijelenthető, hogy skinbooster kezelésen életkorra és nemre való tekintet nélkül érdemes résztvenni, mert elképesztő hatása tud lenni, nézd csak meg pácienseink képeit a BioNutriLift kezelés után. A hatás már azonnal látható, teljes, kifejtett hatását a kezelést követő 2-3 hétben éri el a terápia. Az első kezelés után érdemes 4-5 héttel később egy ismételt kezelés, utána a hatás megtartása érdekében 6-12 havonta ajánlott elvégezni. 

Persze tudjuk, hogy nem egyforma a bőrünk, mindenkinek más a leghatásosabb, ezért központunk skinbooster kezelésekből is alaposan felkészült. A BioNutriLift mellett itt az Ejal40, a szuperhidratáló MegaStrong vagy épp a másik csúcsfegyverünk, a Karisma. Szakreferensünk és orvosunk szívesen segít, hogy melyik lenne a leginkább személyre szabott Neked.

Reméljük, alaposan meg tudtuk ismertetni Veled, amennyiben Te is kedvet kaptál és megfiatalítanád arcbőrödet és dekoltázsodat, akkor foglalj időpontot klinikánkon, ahol tanácsadással is várunk.